Zamieszczone przez dominik9420
14stC w lodówce - sprzęt na śmietnik?
Zwiń
X
-
14stC w lodówce - sprzęt na śmietnik?
Koledzy, czy tworząca się po kilku dniach 1-1,5cm warstwa szronu na tylnej wewnętrznej ścianie lodówki od połowy w górę oraz temperatura w niej (przy maksymalknym chłodzeniu) 14stC to znak, że lodówka mówi "papa"? Pacjent to Bosch z 2007 roku o wysokości ~180cm...
-
-
Agamek12, mialem podobna sytuacje. Najpierw lodowka oszalala i w zamrazarce mialem -45 a w lodowce 0 przy minimalnych ustawieniach.
Rozmrozilem i potem bylo dobrze przez tydzien.
W weekend nie domknalem drzwiczek...ops:
Rano nie chodzila tylko burczala na mnie pewnie :diabelski_usmiech
Za rada serwisu, wylaczylem, poczekalem az splynie czynnik chlodzacy (5 godzin), wlaczylem i chodzi jak nowa, znaczy reaguje na regulacje i trzyma 5-7 w lodowce a w zamrazarce mam -25.
Moze i u Ciebie pomoze. Wylacz, poczekaj pare godzin. Aha i odkurz jej tyl, tam gdzie oddaje cieplo do otoczenia, mozliwe ze jest tam duzo kurzu i tak jak juz wspomniano nie moze oddac ciepla i dlatego nie chlodzi.
Powodzenia.sorki za brak polskich liter
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez Luki80aA może trzeba drzwiczki domykać :wink:Marcin
My ©koda is fantastic
Komentarz
-
-
Sprawdź sobie jeszcze czy przez przypadek nie masz zapchanego odpływu wody z lodówki (taki w środku lodówki gdzieś na tylniej ściance będzie)."Byli to ludzie, których łączyło coś więcej niż tylko wspólna gra w piłkę. Dla których honor i obrona barw klubowych nie były pustymi pojęciami."
"Możemy działać na zasadach demokratycznych ale rację będę miał Zawsze Ja"- Hubert Jerzy Wagner(1941-2002)
www.zoltar.bielsko.pl
Komentarz
-
Komentarz